Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Copyrights   ●   Extra   ●   Suurkivi


Tervetuloa!

  Tähdet valaisevat polkuasi kaksijalkalasta kohti tuntematonta. Reittisi mutkittelee ja nousee lopulta pienelle kukkulalle. 

Edessäsi avautuva maisema on kaunis: tähdet valaisevat alavaa hiekkamaata, joka päättyy oikealla tummaan kuusimetsään. Vasemmalla siintää kimmeltävä järvi, ja rannan tuntumassa on saari, jonka keskellä kasvaa suuri koivu. Kauimpana itsestäsi näet kallioisen maan pudottautuvan jyrkästi järveen. Kiinnität kuitenkin katseesi maiden keskellä olevalle niitylle. Se hohtaa kauniina ja kutsuvana silmissäsi, ja päätät käydä katsomassa mitä siellä on.

 

  Jo kaukaa huomaat neljän kissan astelevan sinua kohti. Kun he saapuvat luoksesi, ensimmäinen maukuu: ”Olemme odottaneet sinua”.

Katsahdat hämmästyneenä pehmeänruskeaan kolliin, joka jatkaa: ”Tervetuloa Kanervapolkuun, Soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin. Olen Katajatähti, ja johdan Koivuklaania.”

”Minä olen Aamutähti, Kallioklanin päällikkö. Tätä sivustoa ylläpitää kolme mukavaa ja avuliasta yp:tä - Lehvä, Sulka ja Routa.” Vaaleankellertävä naaras maukaisee.

”Olen Savutähti, Hiekkaklaanin päällikkö”, suuri savunharmaa kolli maukuu ja jatkaa: ”Kanervapolussa voit luoda hahmosi johonkin neljästä klaanista; Koivuklaaniin, Kuusiklaaniin, Kallioklaaniin tai Hiekkaklaaniin. Voit toki vaihtoehtoisesti luoda myös kotikisun, luopion taikka klaanittoman kissan. Saat suunnitella hahmollesi menneisyyden, nykyisyyden sekä tulevaisuuden, ja päättää tämän kohtalon alusta loppuun saakka ihan itse. Klaanikissana aloitat oppilaasta, mutta jonain päivänä saatat vielä olla mahtava päällikkö kuten me.”

Pieni vaaleaturkkinen kolli nyökkää sinulle ja maukuu: ”Minä olen Kuuratähti, Kuusiklaanin päällikkö. Olet sydämellisesti tervetullut joukkoomme, päätätpä sitten liittyä tai et. Esimerkiksi cobox on aina avoin kaikille. Jos kiinnostuksesi kuitenkin heräsi, niin lisää infoa mm. klaaneista ja reviireistä löytyy kissoille – osiosta.”

”Niin, ja jos et (meidän harmiksemme) ole liittymässä, niin jätäthän edes tassunjälkesi vieraskirjaan!” Katajatähti muistaa ja hymyilee.

Muutkin hymyilevät rohkaisevasti ja nyökkäävät. Valinta on sinun.

 

Jos et ole liittymässä, jätäthän edes tassunjälkesi vieraskirjaamme!

tekstin on taiteillut Rosmariini


Tervetuloa Kanervapolkuun, Soturikissat -sarjaan perustuvaan tarinaroolipeliin!

 Toivomme todella, että päätät liittyä kissojemme kultaiseen kaartiin. 

Yst. terv. tassua nostavat ylläpitäjät Sulka, Routa ja Lehvä


Tämän viikon ylläpitovastuu Sulalla

// Viikko 47; 16.-22.11.15

Alla päivitykset, uusin päivitys ylimpänä. Päivityksiä näytetään 4 kerrallaan.

 

Päivitykset:

 

 

 

1.1.2017 moi kaikki ja hyvää uutta vuotta 2017 :) terveisin,  ylläpitäjät jotka eivät koskaan tule palaamaan:) = sivu ei tule enää heräämään henkiin, pahoittelut

26.12 Seitti: Mallitarinasi on hyväksytty.

 

25.12 Viekku tarkistettu, linkinvaihto lisätty, tuleviin kilpailuihin lisätty päivämäärät ja kilpailuiden teko aloitettu. -Routa

23.12 Viekku ja tarinat tarkistettu, kp:t lisätty. Piirrustuskilpailun tulokset on julkaistu suurkivellä! - Lehvä

28.11 Viekku ja tarinat tarkistettu, kp:t lisätty. Tuisku: Hakemustasi ei hyväksytty, mallitarina puuttui ja liian vähän lauseita. Ghoster: Hopeatassun hakemus hyväksytty ja lisätty!

22.11 Tarinat ja viekku tarkistettu, kp:t lisätty. Bubblen hakemus hyväksytty! Sulka: Kissasi luonteesta puuttui lause. - Lehvä

©2019 Kanervapolku - suntuubi.com